Publikavimo data: 2024-03-30
Padažas krevetėms su grietine, majonezu ir česnaku
Krevečių padažas su grietine, majonezu ir česnaku puikiai tinka prie virtų ar keptų jūros gėrybių. Jam paruošti nereikia daug laiko, o padažas būna labai skanus. Norint pasigaminti padažą krevetėms namuose, geriausia naudoti ne parduotuvinę, o naminę kaimišką grietinę. Ji turi būti vientisa, tiršta ir balta. Į padažą dedama krapų, tačiau galite rinktis ir kitus žalumynus. Kaip teisingai paruošti padažą krevetėms, aprašyta žingsnis po žingsnio pateiktame recepte.
Žingsnis 1
Paruoškite krevečių padažą. Dubenyje sumaišykite majonezą ir grietinę. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir česnako. Išmaišykite, kad susimaišytų. Sudėkite smulkintus krapus ir citrinos sultis. Išmaišykite.
Kategorijos