Padažas krevetėms su grietine, majonezu ir česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Padažas krevetėms su grietine, majonezu ir česnaku

Krevečių padažas su grietine, majonezu ir česnaku puikiai tinka prie virtų ar keptų jūros gėrybių. Jam paruošti nereikia daug laiko, o padažas būna labai skanus. Norint pasigaminti padažą krevetėms namuose, geriausia naudoti ne parduotuvinę, o naminę kaimišką grietinę. Ji turi būti vientisa, tiršta ir balta. Į padažą dedama krapų, tačiau galite rinktis ir kitus žalumynus. Kaip teisingai paruošti padažą krevetėms, aprašyta žingsnis po žingsnio pateiktame recepte.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
344 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
34 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padažas krevetėms su grietine, majonezu ir česnaku Žingsnis 1
Paruoškite krevečių padažą. Dubenyje sumaišykite majonezą ir grietinę. Įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir česnako. Išmaišykite, kad susimaišytų. Sudėkite smulkintus krapus ir citrinos sultis. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos