Avokadų ir lašišos brusketos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Avokadų ir lašišos brusketos

Brusketos su avokadais ir lašiša yra vienas skaniausių ir populiariausių itališkų užkandžių. Europoje avokadas kaip sumuštinių ingredientas pradėtas naudoti ne taip seniai. Iš pradžių šis "įdaro" variantas paplito Meksikoje, kur avokadų gimtinė. Šis vaisius kartu su žuvimi įsitvirtino pasaulio virtuvėje. Avokadai yra riebiausi iš visų vaisių. Iš iš jo gaunamų kalorijų 75 proc. sudaro riebalai. Tačiau šie riebalai yra sveiki ir, kaip bebūtų keista, padeda numesti svorio.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avokadų ir lašišos brusketos Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Lašišą supjaustykite pusės centimetro dydžio kubeliais. Avokado minkštimą supjaustykite kubeliais. Baziliko lapelius supjaustykite plonais griežinėliais. Dubenyje sumaišykite žuvį, avokadą ir žoleles. Pagardinkite pipirais ir druska. Įpilkite šiek tiek citrinos sulčių ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Avokadų ir lašišos brusketos Žingsnis 2
Paruoškite duoną. Supjaustykite ją riekelėmis. Kepkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi, kol apskrus iš abiejų pusių. Sudėkite skrebučius į lėkštę.

Žingsnis 3

Avokadų ir lašišos brusketos Žingsnis 3
Paruoškite brusketą. Ant skrebučių užtepkite žuvies, avokadų ir bazilikų mišinio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos