Publikavimo data: 2025-08-17
Avokadų ir šoninės brusketos
Italai niekada nevalgo be brusketos, nes kepta duona yra skani pati savaime, o jei ją aptepsite varške, avokadu, ant viršaus uždėsite parmos arba pakeisite žalia rūkyta kepta šonine su tarkuotu kiaušiniu (galite naudoti ir plaktą kiaušinį), tai taps visaverčiu gardžiu patiekalu.
Žingsnis 1
Išvirkite kiaušinį, įkaitinkite keptuvę, 2 minutes pakepinkite šoninę.
Žingsnis 2
Sutrinkite avokadą. Aš tam turiu trintuvą, bet jei avokadas minkštas, galite naudoti šakutę.
Žingsnis 3
Išimkite šoninę, sudėkite duoną į tą pačią keptuvę ir kepkite po 1 minutę iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Surinkite brusketą.
Kategorijos