Avokadų kruasanas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų kruasanas

Kruasanas su avokadu ir lašiša bus puikus užkandis šventiniam stalui. Šis patiekalas taip pat puikiai tinka pusryčiams. Jis pamaitina ir prisotina organizmą vertingomis medžiagomis. Kruasanas su įdaru puikiai tinka ir kaip užkandis. Jį galima pasiimti su savimi į kelionę ar keliaujant. Patiekalo pagrindu turėtų būti švieži kruasanai. Geriau juos išsikepti patiems, tačiau taupydami laiką galite nusipirkti jau paruoštų.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
331 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų kruasanas Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Padalykite avokadą į dvi dalis, išimkite kauliuką. Minkštimą sutrinkite šakute. Įpilkite citrinos sulčių, majonezo ir balzamiko padažo. Žuvį supjaustykite griežinėliais ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Avokadų kruasanas Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Perpjaukite kruasanus išilgai pusiau, bet ne iki galo. Aptepkite juos avokadų ir citrinų sulčių įdaru. Ant viršaus uždėkite lašišos griežinėlius. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos