Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų kruasanas
Kruasanas su avokadu ir lašiša bus puikus užkandis šventiniam stalui. Šis patiekalas taip pat puikiai tinka pusryčiams. Jis pamaitina ir prisotina organizmą vertingomis medžiagomis. Kruasanas su įdaru puikiai tinka ir kaip užkandis. Jį galima pasiimti su savimi į kelionę ar keliaujant. Patiekalo pagrindu turėtų būti švieži kruasanai. Geriau juos išsikepti patiems, tačiau taupydami laiką galite nusipirkti jau paruoštų.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Padalykite avokadą į dvi dalis, išimkite kauliuką. Minkštimą sutrinkite šakute. Įpilkite citrinos sulčių, majonezo ir balzamiko padažo. Žuvį supjaustykite griežinėliais ir papipirinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Perpjaukite kruasanus išilgai pusiau, bet ne iki galo. Aptepkite juos avokadų ir citrinų sulčių įdaru. Ant viršaus uždėkite lašišos griežinėlius. Patiekite.
Kategorijos