Kruasanai su abrikosais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Kruasanai su abrikosais receptas

Kruasanai su abrikosais - tai subtilus, aromatingas pyragas su įdaru, kilęs iš Prancūzijos. Teigiama, kad kruasanai atsirado Austrijoje, tačiau neabejotinai pradėti gaminti Prancūzijoje iš sluoksniuotos tešlos. Yra daugybė kruasanų įdarų idėjų, o pati sluoksniuota tešla gali būti puikus desertas net ir be įdaro.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
357 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
43 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.32/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kruasanai su abrikosais receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Išimkite sluoksniuotą tešlą iš šaldytuvo ir atšildykite pagal instrukcijas.

Žingsnis 2

Kruasanai su abrikosais receptas Žingsnis 2
Sudėkite abrikosus į dubenį ir užpilkite kambario temperatūros vandeniu. Palikite pastovėti 10 minučių.

Žingsnis 3

Kruasanai su abrikosais receptas Žingsnis 3
Nusausinkite vandenį iš dubens su abrikosais, lengvai nusausinkite juos popieriniu rankšluosčiu, supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite su cukrumi.

Žingsnis 4

Kruasanai su abrikosais receptas Žingsnis 4
Sluoksniuotą tešlą išlyginkite kočėlu, padalykite į 3 vienodus stačiakampio formos gabalus ir įpjaukite įstrižai.

Žingsnis 5

Kruasanai su abrikosais receptas Žingsnis 5
Įdarą dėkite ant platesnio trikampio krašto ir susukite ragelį. Visą tešlą apdorokite taip pat.

Žingsnis 6

Kruasanai su abrikosais receptas Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir ištepkite sviestu. Išdėliokite kruasanus ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos