Publikavimo data: 2024-01-04
Sultanų ir cinamono kruasanai receptas
Kruasanai su sultenėmis ir cinamonu - švelni traški bandelė su paprastu įdaru ir neįtikėtinu skoniu. Manoma, kad kruasanai atsirado Austrijoje, tačiau būtent Prancūzijoje jie pradėti gaminti iš sluoksniuotos tešlos. Yra daugybė idėjų, kaip įdarui paruošti kruasaną, o sluoksniuotos tešlos gaminiai yra savarankiški ir gali būti puikus desertas be įdaro.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Atšildykite sluoksniuotą tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Sudėkite rūgštynes į dubenį ir 10 minučių užpilkite kambario temperatūros vandeniu.
Žingsnis 3
Nusausinkite sultenes, šiek tiek nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumaišykite su cinamonu.
Žingsnis 4
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu, supjaustykite į 3 vienodus stačiakampius, tada juos perpjaukite įstrižai.
Žingsnis 5
Įdarą dėkite ant plačiojo tešlos trikampio krašto ir suvyniokite kruasaną. Tą patį padarykite su visa tešla.
Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite pergamentu. Pergamentą patepkite sviestu. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir pašaukite skardą į 180 °C temperatūros orkaitę 20 minučių.
Kategorijos