Sultanų ir cinamono kruasanai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-04

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas

Kruasanai su sultenėmis ir cinamonu - švelni traški bandelė su paprastu įdaru ir neįtikėtinu skoniu. Manoma, kad kruasanai atsirado Austrijoje, tačiau būtent Prancūzijoje jie pradėti gaminti iš sluoksniuotos tešlos. Yra daugybė idėjų, kaip įdarui paruošti kruasaną, o sluoksniuotos tešlos gaminiai yra savarankiški ir gali būti puikus desertas be įdaro.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
357 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
47 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Atšildykite sluoksniuotą tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 2
Sudėkite rūgštynes į dubenį ir 10 minučių užpilkite kambario temperatūros vandeniu.

Žingsnis 3

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 3
Nusausinkite sultenes, šiek tiek nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumaišykite su cinamonu.

Žingsnis 4

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 4
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu, supjaustykite į 3 vienodus stačiakampius, tada juos perpjaukite įstrižai.

Žingsnis 5

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 5
Įdarą dėkite ant plačiojo tešlos trikampio krašto ir suvyniokite kruasaną. Tą patį padarykite su visa tešla.

Žingsnis 6

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite pergamentu. Pergamentą patepkite sviestu. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir pašaukite skardą į 180 °C temperatūros orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, obuolių sezonas, kruasanai, receptų knyga, kepimas su obuoliais, kepimas su vaisiais

Kategorijos