Sultanų ir cinamono kruasanai receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-04

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas

Kruasanai su sultenėmis ir cinamonu - švelni traški bandelė su paprastu įdaru ir neįtikėtinu skoniu. Manoma, kad kruasanai atsirado Austrijoje, tačiau būtent Prancūzijoje jie pradėti gaminti iš sluoksniuotos tešlos. Yra daugybė idėjų, kaip įdarui paruošti kruasaną, o sluoksniuotos tešlos gaminiai yra savarankiški ir gali būti puikus desertas be įdaro.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
357 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
47 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Atšildykite sluoksniuotą tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 2
Sudėkite rūgštynes į dubenį ir 10 minučių užpilkite kambario temperatūros vandeniu.

Žingsnis 3

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 3
Nusausinkite sultenes, šiek tiek nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumaišykite su cinamonu.

Žingsnis 4

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 4
Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu, supjaustykite į 3 vienodus stačiakampius, tada juos perpjaukite įstrižai.

Žingsnis 5

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 5
Įdarą dėkite ant plačiojo tešlos trikampio krašto ir suvyniokite kruasaną. Tą patį padarykite su visa tešla.

Žingsnis 6

Sultanų ir cinamono kruasanai receptas Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite pergamentu. Pergamentą patepkite sviestu. Sudėkite kruasanus ant kepimo skardos ir pašaukite skardą į 180 °C temperatūros orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos