Kruasanai su varške ir sultenėmis receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-05

Kruasanai su varške ir sultenėmis receptas

Kruasanai su varške ir sultenėmis - tai prancūziška bandelė, kuri nepaliks abejingų. Prancūzijoje kruasanai yra labai populiarūs ir laikomi puikiu pusryčių ar užkandžių prie kavos priedu. Traški sluoksniuota tešla su švelnaus varškės ir rūgpienio įdaru jus maloniai nustebins.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
43 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kruasanai su varške ir sultenėmis receptas Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Atšildykite sluoksniuotą tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Kruasanai su varške ir sultenėmis receptas Žingsnis 2
Sudėkite rūgštynes į dubenį ir 10 minučių užpilkite kambario temperatūros vandeniu.

Žingsnis 3

Kruasanai su varške ir sultenėmis receptas Žingsnis 3
Nusausinkite rūgštynes, šiek tiek nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumaišykite jas su cinamonu, cukrumi ir varške.

Žingsnis 4

Kruasanai su varške ir sultenėmis receptas Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite kočėlu, tada peiliu padalykite į 3 vienodus stačiakampius. Supjaustykite stačiakampius įstrižai.

Žingsnis 5

Kruasanai su varške ir sultenėmis receptas Žingsnis 5
Įdarą dėkite ant platesnio trikampio krašto ir susukite ragelį. Tą patį padarykite ir su likusia tešlos dalimi.

Žingsnis 6

Kruasanai su varške ir sultenėmis receptas Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir patepkite sviestu. Sudėkite visus kruasanus ant kepimo skardos ir 20 min. kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, obuolių sezonas, kruasanai, receptų knyga, kepimas su obuoliais, kepimas su vaisiais

Kategorijos