Publikavimo data: 2024-01-05
Kruasanai su varške ir sultenėmis receptas
Kruasanai su varške ir sultenėmis - tai prancūziška bandelė, kuri nepaliks abejingų. Prancūzijoje kruasanai yra labai populiarūs ir laikomi puikiu pusryčių ar užkandžių prie kavos priedu. Traški sluoksniuota tešla su švelnaus varškės ir rūgpienio įdaru jus maloniai nustebins.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Atšildykite sluoksniuotą tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Sudėkite rūgštynes į dubenį ir 10 minučių užpilkite kambario temperatūros vandeniu.
Žingsnis 3
Nusausinkite rūgštynes, šiek tiek nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumaišykite jas su cinamonu, cukrumi ir varške.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite kočėlu, tada peiliu padalykite į 3 vienodus stačiakampius. Supjaustykite stačiakampius įstrižai.
Žingsnis 5
Įdarą dėkite ant platesnio trikampio krašto ir susukite ragelį. Tą patį padarykite ir su likusia tešlos dalimi.
Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi ir patepkite sviestu. Sudėkite visus kruasanus ant kepimo skardos ir 20 min. kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje.
Kategorijos