Publikavimo data: 2024-01-04
Kruasanai su bananais ir kondensuotu pienu receptas
Kruasanai su bananais ir kondensuotu pienu - švelnus aromatingas sluoksniuotos tešlos pyragas su tropinių bananų skoniu. Kad gautumėte tikrą kruasaną, visų pirma turite pasirūpinti produktų kokybe - jie būtinai turi būti švieži ir kokybiški. Jei miltai ar sviestas palieka daug ką blogo - nieko nepavyks. Sviesto riebumas turi būti 84 % ar net daugiau.
Žingsnis 1
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros ir atšildykite tešlą pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Nulupkite bananą ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Atskirame inde sumaišykite kondensuotą pieną ir bananus.
Žingsnis 4
Tešlą iškočiokite kočėlu ir tolygiai padalykite į 3 stačiakampius. Gautus gabalėlius įstrižai padalykite peiliu.
Žingsnis 5
Raskite platų tešlos trikampio kraštą, į jį sudėkite įdarą ir susukite į pusmėnulio formą. Tą patį padarykite ir su likusia tešla.
Žingsnis 6
Kepimo skardą išklokite pergamentu, o tada - sviestu. Dėkite kruasanus ant pergamento ir kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos