Publikavimo data: 2025-08-17
Avokadų lašišos ceviche
Ceviche - tai Peru užkandis. Jis gaminamas iš žalios žuvies arba jūros gėrybių. Šio patiekalo ypatybė - trumpalaikis produktų marinavimas padaže su rūgštimi - dažniausiai citrinos arba laimo sultimis. Kiti ingredientai naudojami pasirinktinai - tai gali būti raudonasis svogūnas, kukurūzai, aštriosios paprikos arba avokadas. Tinkamo sevičės patiekalo paslaptis - kokybiška balta arba raudona žuvis.
Žingsnis 1
Paruoškite sevičės pagrindą. Lašišos gabalėlius sudėkite į dubenį, užpilkite citrusinių vaisių sultimis, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai. Tada marinatą perkoškite, nusausinkite ir supilkite į atskirą indą. Sumaišykite lašišą su avokadu, apelsinu ir svogūnu. Švelniai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į citrusinių vaisių marinatą įpilkite majonezo, išmaišykite. Įmaišykite medų, druską ir aštriuosius raudonuosius pipirus. Plakite iki putų.
Kategorijos