Avokadų lašišos ceviche pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Avokadų lašišos ceviche

Ceviche - tai Peru užkandis. Jis gaminamas iš žalios žuvies arba jūros gėrybių. Šio patiekalo ypatybė - trumpalaikis produktų marinavimas padaže su rūgštimi - dažniausiai citrinos arba laimo sultimis. Kiti ingredientai naudojami pasirinktinai - tai gali būti raudonasis svogūnas, kukurūzai, aštriosios paprikos arba avokadas. Tinkamo sevičės patiekalo paslaptis - kokybiška balta arba raudona žuvis.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų lašišos ceviche Žingsnis 1
Paruoškite sevičės pagrindą. Lašišos gabalėlius sudėkite į dubenį, užpilkite citrusinių vaisių sultimis, išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai. Tada marinatą perkoškite, nusausinkite ir supilkite į atskirą indą. Sumaišykite lašišą su avokadu, apelsinu ir svogūnu. Švelniai išmaišykite.

Žingsnis 2

Avokadų lašišos ceviche Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į citrusinių vaisių marinatą įpilkite majonezo, išmaišykite. Įmaišykite medų, druską ir aštriuosius raudonuosius pipirus. Plakite iki putų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, paprikų sezonas, paslauga, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga

Kategorijos