Tuno ceviche pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Tuno ceviche

Jei jūsų kasdieniam gyvenimui trūksta įvairovės - kelionių, karštų aistrų ir naujų patirčių - leiskitės į gastronominę kelionę po Lotynų Ameriką savo virtuvėje. Paruoškite tuno ceviche. Ceviche receptas mus pasiekė iš Peru - ten jis ruošiamas su pomidorų pasta. Tačiau sevičė ruošiama ir kitose Lotynų Amerikos šalyse: Argentinoje, Brazilijoje, Kuboje. Iš esmės sevičė - tai citrusinių vaisių sultyse marinuota šviežia žuvis su įvairiais papildomais ingredientais.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sezamas, Maisto priedai, Žuvis, Soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno ceviche Žingsnis 1
Marinuokite tuną. Iš laimo ir citrinos išspauskite sultis į atskirus dubenėlius. Tuną sudėkite į gilų dubenį. Apšlakstykite citrinos sultimis ir pusės laimo sultimis, išmaišykite. Sumaišykite askaloninius česnakus su kalendra ir aitriąja paprika, apšlakstykite likusiomis laimo sultimis. Sumaišykite tuną su svogūnu, paprikomis ir kalendromis, sudėkite tuno ceviche į sandarų indą ir padėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 2

Tuno ceviche Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite sojų padažą, sezamų aliejų, vynuogių sėklų aliejų ir klevų sirupą. Kai lašišos ceviche susigers, išdėliokite salotų mišinį, ant viršaus sudėkite tuną ir apšlakstykite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos