Lašišos ceviche pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Lašišos ceviche

Lašišą mėgsta Madonna, Jennifer Lopez ir Bruce'as Willisas. Visos šios žvaigždės turi vieną bendrą bruožą: jos atrodo labai jaunos. Šis ryšys nėra atsitiktinis, nes lašišoje yra daug naudingų vitaminų ir mikroelementų, padedančių atjauninti kūno ląsteles. Taigi lašišos sevičė yra ne tik skanus ir gana neįprastas rusiškos virtuvės receptas, bet ir gidas į neblėstančio grožio pasaulį.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
54 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.12/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos ceviche Žingsnis 1
Paruoškite ceviche. Išspauskite laimo ir citrinos sultis ir supilkite jas ant supjaustytos žuvies. Svogūną pabarstykite druska ir šiek tiek sutrinkite rankomis. Visus susmulkintus ingredientus sumaišykite su žuvimi, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Lašišos ceviche Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Išspauskite apelsinų sultis ir užpilkite ant lašišos ceviche. Prieš patiekdami pabarstykite patiekalą stambiai kapotomis kalendromis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos