Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų makaronai su varške
Norėdami pasigaminti varškės pastą su avokadu, turite pasirinkti prinokusius vaisius. Jie turi būti tvirti ir minkšti liečiant, o ant žievelės neturi būti dėmių ar pažeidimų. Neprinokusių avokadų skonis gali nuvilti. Tinka bet kokios rūšies varškė, išskyrus nugriebtą. Įsitikinkite, kad joje nėra pieno riebalų pakaitalų ir nereikalingų komponentų. Virtus makaronus galima naudoti kaip savarankišką patiekalą, dėti į sumuštinius ir suktinukus.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Avokadą supjaustykite griežinėliais ir sutrinkite, kad gautųsi košelė. Avokadą iš karto apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų. Varškę sudėkite į gilų dubenį ir sutrinkite šaukštu. Česnaką susmulkinkite smulkia trintuve. Smulkiai supjaustykite žoleles.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti makaronus. Sumaišykite avokadą, varškę, grietinę, česnaką ir smulkintas žoleles. Pagal skonį pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
Kategorijos