Avokadų padažas su mėtomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų padažas su mėtomis

Dipas - tai avokadų padažas, tačiau, kitaip nei gvakamolė, jis nėra aštrus. Dipas yra labai švelnus ir tirštos konsistencijos. Laimas ir mėtos padažui suteikia gaivaus ir rūgštaus skonio, atskiesti kreminį avokadų skonį. Norint išgauti norimą tekstūrą, avokadus ir mėtas reikia gerai sumalti iki vientisos tyrės.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų padažas su mėtomis Žingsnis 1
Paruoškite tyrę. Avokadą ir mėtas sudėkite į blenderio dubenį. Pagardinkite druska ir įspauskite laimo sulčių. Sumaišykite iki vientisos masės. Sudėkite grietinėlės sūrį ir dar kartą sumaišykite.

Žingsnis 2

Avokadų padažas su mėtomis Žingsnis 2
Paruoškite padažą serviravimui. Bulvių košę sudėkite į puodą, pabarstykite pipirais ir papuoškite mėtų lapeliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos