Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų padažas su mėtomis
Dipas - tai avokadų padažas, tačiau, kitaip nei gvakamolė, jis nėra aštrus. Dipas yra labai švelnus ir tirštos konsistencijos. Laimas ir mėtos padažui suteikia gaivaus ir rūgštaus skonio, atskiesti kreminį avokadų skonį. Norint išgauti norimą tekstūrą, avokadus ir mėtas reikia gerai sumalti iki vientisos tyrės.
Žingsnis 1
Paruoškite tyrę. Avokadą ir mėtas sudėkite į blenderio dubenį. Pagardinkite druska ir įspauskite laimo sulčių. Sumaišykite iki vientisos masės. Sudėkite grietinėlės sūrį ir dar kartą sumaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą serviravimui. Bulvių košę sudėkite į puodą, pabarstykite pipirais ir papuoškite mėtų lapeliais.
Kategorijos