Klasikinis avokadų sumuštinių tepimo receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Klasikinis avokadų sumuštinių tepimo receptas

Yra daugybė receptų su avokadais, tačiau dažniausiai jie naudojami ruošiant įvairius padažus skrebučiams, traškučiams ir salotų padažams. Šiam receptui avokadai turi būti prinokę ir minkšti, tamsiai žalios arba rudos spalvos. Prinokusio avokado vidus turi būti šviesios spalvos, minkštas ir sutrintas. Tokį minkštimą lengva išimti šaukštu ir tiesiog sutrinti šakute. Į klasikinį avokadų padažo receptą tradiciškai įeina pomidorai, agurkai, bazilikai ir balzaminis actas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis avokadų sumuštinių tepimo receptas Žingsnis 1
Paruoškite užtepėlę. Sumaišykite avokadą, agurką, pomidorus su balzaminiu padažu ir druska. Išmaišykite mišinį ir atidėkite į šalį, kol skrudinsite skrebučius.

Žingsnis 2

Klasikinis avokadų sumuštinių tepimo receptas Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Apšlakstykite duoną alyvuogių aliejumi. Kepkite duonos riekes ant vidutinės ugnies po minutę iš kiekvienos pusės. Gautus skrebučius įtrinkite česnaku. Kiekvieną skrebučio riekelę aptepkite avokadų mišiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos