Publikavimo data: 2025-08-16
Klasikinis avokadų sumuštinių tepimo receptas
Yra daugybė receptų su avokadais, tačiau dažniausiai jie naudojami ruošiant įvairius padažus skrebučiams, traškučiams ir salotų padažams. Šiam receptui avokadai turi būti prinokę ir minkšti, tamsiai žalios arba rudos spalvos. Prinokusio avokado vidus turi būti šviesios spalvos, minkštas ir sutrintas. Tokį minkštimą lengva išimti šaukštu ir tiesiog sutrinti šakute. Į klasikinį avokadų padažo receptą tradiciškai įeina pomidorai, agurkai, bazilikai ir balzaminis actas.
Žingsnis 1
Paruoškite užtepėlę. Sumaišykite avokadą, agurką, pomidorus su balzaminiu padažu ir druska. Išmaišykite mišinį ir atidėkite į šalį, kol skrudinsite skrebučius.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Apšlakstykite duoną alyvuogių aliejumi. Kepkite duonos riekes ant vidutinės ugnies po minutę iš kiekvienos pusės. Gautus skrebučius įtrinkite česnaku. Kiekvieną skrebučio riekelę aptepkite avokadų mišiniu.
Kategorijos