Rūkytos lašišos padažas su traškučiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Rūkytos lašišos padažas su traškučiais

Dipas - tai padažas, į kurį galima pamirkyti maistą - traškučius, vaisius ar mėsą. Išskirtinis šio padažo bruožas yra tas, kad padažu užpilamas ne patiekalas, o į jį pamerkiamas maistas. Pavadinimas kilęs iš anglų kalbos, dip reiškia mirkyti, panardinti. Šis padažas dažniausiai patiekiamas su maistu, kuris valgomas rankomis. Toks neįprastas sprendimas bus puikus užkandžio variantas ant jūsų stalo. Dipas gali būti patiekiamas ir kaip padažas, ir kaip fondiu prie saldžių patiekalų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
277 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rūkytos lašišos padažas su traškučiais Žingsnis 1
Supjaustykite lašišą nedideliais gabalėliais, būtinai išimkite kaulus. Apšlakstykite lašišą citrinos sultimis.

Žingsnis 2

Rūkytos lašišos padažas su traškučiais Žingsnis 2
Kreminį sūrį, grietinę, natūralų jogurtą ir krienus sudėkite į maišytuvą. Susmulkinkite pipirų žirnelius ir taip pat sudėkite juos į blenderį. 100 g lašišos taip pat sudėkite į blenderį. Viską suplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Rūkytos lašišos padažas su traškučiais Žingsnis 3
Perkelkite paruoštą mišinį į lėkštę ir ant viršaus sudėkite likusią lašišą. Smulkiai supjaustykite krapus ir pabarstykite ant patiekalo viršaus.

Žingsnis 4

Rūkytos lašišos padažas su traškučiais Žingsnis 4
Prieš naudodami paruoštą padažą išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos