Avokadų salotos su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų salotos su grybais

Norint paruošti salotas su avokadais ir šviežiais grybais, grybų nereikia termiškai apdoroti. Pakanka juos gerai nuplauti ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Tik grybus galima valgyti žalius. Jie nėra toksiški, o švieži juose yra daugiau naudingų medžiagų, pavyzdžiui, fosforo. Salotoms rinkitės nedidelius baltos spalvos egzempliorius be įtrūkimų ir dėmių. Patiekalą pagardinkite brynza ir šviežiais mėtų lapeliais.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų salotos su grybais Žingsnis 1
Susmulkinkite ingredientus. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, apšlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Avokadą ir bryndzą supjaustykite bet kokio dydžio kubeliais. Mėtas supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Avokadų salotos su grybais Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Sudėkite grybus su avokadu ir sūriu. Apibarstykite mėtomis ir atsargiai sumaišykite, stengdamiesi nepažeisti avokado griežinėlių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, grybų patiekalai, salotos, grybų salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, salotos su majonezu, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos