Publikavimo data: 2024-03-23
Salotos su korėjietiškomis morkomis ir grybais
Sotus patiekalas su įdomiu skonių deriniu bus puikus šaltas užkandis ant jūsų stalo. Šias salotas galite pateikti įvairiais variantais. Iš paprastų ingredientų gausite sultingą patiekalą su pikantiškais prieskoniais, šviežių žolelių aromatu ir sodriu vištienos filė skoniu. Maistingos ir mažai kalorijų turinčios salotos gali pakeisti užkandį ar popietę.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Grybus palikite sveikus arba supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Korėjietiškas morkas paruoškite atskirame inde. Pasirinkite kvadratinę arba apvalią formą, kurioje patiekalą sudėliosite sluoksniais. Ant apatinio sluoksnio sudėkite vištienos gabalėlius.
Žingsnis 3
Sluoksnį patepkite majonezu, antruoju sluoksniu sudėkite grybus ir viršų vėl patepkite majonezu.
Žingsnis 4
Tada sluoksniuokite agurkus. Salotas suberkite prie formos kraštų.
Žingsnis 5
Išimkite formą ir ant viršaus sudėkite korėjietiškas morkas. Prieš patiekdami papuoškite patiekalą smulkintomis šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos