Salotos su korėjietiškomis morkomis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir grybais

Sotus patiekalas su įdomiu skonių deriniu bus puikus šaltas užkandis ant jūsų stalo. Šias salotas galite pateikti įvairiais variantais. Iš paprastų ingredientų gausite sultingą patiekalą su pikantiškais prieskoniais, šviežių žolelių aromatu ir sodriu vištienos filė skoniu. Maistingos ir mažai kalorijų turinčios salotos gali pakeisti užkandį ar popietę.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir grybais Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Grybus palikite sveikus arba supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 2

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir grybais Žingsnis 2
Korėjietiškas morkas paruoškite atskirame inde. Pasirinkite kvadratinę arba apvalią formą, kurioje patiekalą sudėliosite sluoksniais. Ant apatinio sluoksnio sudėkite vištienos gabalėlius.

Žingsnis 3

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir grybais Žingsnis 3
Sluoksnį patepkite majonezu, antruoju sluoksniu sudėkite grybus ir viršų vėl patepkite majonezu.

Žingsnis 4

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir grybais Žingsnis 4
Tada sluoksniuokite agurkus. Salotas suberkite prie formos kraštų.

Žingsnis 5

Salotos su korėjietiškomis morkomis ir grybais Žingsnis 5
Išimkite formą ir ant viršaus sudėkite korėjietiškas morkas. Prieš patiekdami papuoškite patiekalą smulkintomis šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos