Publikavimo data: 2024-01-01
Salotos su grybais ir krabų lazdelėmis receptas
Salotos su keptomis krabų lazdelėmis ir grybais puikiai tinka šventiniam stalui ir bus puiki alternatyva klasikinėms salotoms su krabų lazdelėmis ir ryžiais. Patiekalą galima patiekti ir šiltą, ir šaltą. Todėl, jei paruošite per dideles porcijas, jas visada galima pasilikti nedideliam užkandžiui kitą dieną. Salotos gaunasi sočios ir kartu mažai kaloringos. Jei norite, padažui galite naudoti neriebią grietinę arba majonezą.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus ir darbinį paviršių. Nuplaukite daržoves, prieskonines žoleles ir grybus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.Nulupkite daržoves ir svogūnus. Morkas virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 4
Krabų lazdeles supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 6
Virtas morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 7
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kepkite svogūną 3-5 minutes, kol taps auksinis ir kvapnus.
Žingsnis 8
Sudėkite grybus į pakepintus svogūnus. Dažnai maišydami kepkite grybus ir svogūnus 5-7 minutes, kol suminkštės.
Žingsnis 9
Pagal skonį įberkite druskos. Išmaišykite.
Žingsnis 10
Į keptuvę sudėkite krabų lazdeles. Maišydami kepkite viską kartu 5-7 minutes.
Žingsnis 11
Į keptuvę sudėkite virtas morkas ir krapus. Išmaišykite.
Žingsnis 12
Salotas išdėliokite į lėkštes, pagal skonį įpilkite vyno acto ir pipirų.
Kategorijos