Publikavimo data: 2024-03-26
Salotos su marinuotais grybais
Salotos su marinuotais grybais yra pakankamai sotus patiekalas, kuris tiks ir šventiniam stalui, ir kasdieniam užkandžiui. Salotose yra virtos vištienos su marinuotais grybais, todėl iš jų galima gerai pavalgyti. Be to, prie patiekalo puikiai dera ananasai, silkė, pupelės, taip pat cukinija ir šparagai. Salotų padažas paprastai būna majonezas, tačiau jas galite paskaninti ir savo padažu.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną.
Žingsnis 2
Prieš tai paruoštas morkas ir svogūnus 5-10 min. kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje ant silpnos ugnies. Maišykite daržoves.
Žingsnis 3
Į salotų dubenį supilkite visus kitus ingredientus: pjaustytą krūtinėlę, kepintus raudonuosius svogūnus ir morkas bei marinuotus grybus. Juos sumaišykite ir gerai ištepkite patiekalą majonezu. Nepamirškite pagal skonį pasūdyti. Salotos paruoštos.
Kategorijos