Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų salotos su konservuota žuvimi
Salotas su konservuota žuvimi galite paversti ypač patraukliomis, jei į jas įdėsite avokado. Švelnus riebus vaisius su lengvais riešutų atspalviais suteiks patiekalui pikantiškumo ir įdomumo. Šiandien parduotuvėse rasti avokadų nėra sunku. Atogrąžų vaisiais prekiaujama ištisus metus. Vaisiai paprastai būna gana tankūs. Kad avokadas taptų minkštesnis, įdėkite jį į krepšį su kitais prinokusiais vaisiais 2-3 dienoms. Tačiau nedėkite jo į šaldytuvą - tai nepadės atsikratyti vaisiaus kietumo.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius. Įdėkite kiaušinius į šaltą vandenį ir užvirkite. Virkite 10 minučių. Atvėsinkite, nulupkite, atskirkite baltymus nuo trynių. Atskirai sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite avokadų salotas su žuvies konservais. Į salotinę sudėkite bulves, ant viršaus užtepkite 6 valgomuosius šaukštus minkšto kreminio sūrio. Pabarstykite svogūnais. Išdėliokite sairą. Tada sudėkite kiaušinio baltymus ir aptepkite majonezu. Uždėkite avokadą ir 4 valgomuosius šaukštus minkšto sūrio. Pabarstykite kietuoju sūriu ir vėl ištepkite majonezu. Paskirstykite trynius ir ant viršaus užtepkite majonezo sluoksnį. Dėkite salotas į šaldytuvą 30 minučių.
Kategorijos