Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų salotos su tunu
Salotos su avokadu ir tunu pasižymi naudingumu, maistingumu ir puikiu skoniu. Kartu su avokadu jūros gėrybės tampa ryškesnės ir sotesnės. Užkandis pasižymi subtiliu skoniu, kuriame dera gaivios natos ir jūros savybės. Tradicinėje salotų versijoje naudojami konservuoti tunai ir pridedama agurkų, svogūnų bei žolelių. Svogūnai gali būti bet kokie: ropiniai, žalieji, porai arba raudonieji. Avokadai turi būti prinokę, su stora, tvirta odele ir tamsia, sausa uodega.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Avokado minkštimą ir agurką supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Tuną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Susmulkinkite petražoles ir svogūną.
Žingsnis 2
Formuokite patiekalą. Sudėkite smulkintus produktus į gilų dubenį, apšlakstykite laimo sultimis, pagardinkite trupučiu druskos ir pipirų. Švelniai išmaišykite, kad tunas neprarastų tekstūros.
Kategorijos