Publikavimo data: 2024-02-04
Tuno salotos receptas
Manoma, kad tuno salotos yra vienas iš garsiųjų Nicos salotų variantų, kuris pasirodo ant Nicos stalų atostogų sezono įkarštyje. Tuno salotos vadinamos supaprastinta šio patiekalo versija. Ji turi iš karto keletą privalumų: nėra nuobodaus majonezo, derinami neutralūs ir turtingo skonio produktai ir paprastas paruošimas.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite salotas, tada suplėšykite jas nedideliais gabalėliais. Vyšnias perpjaukite per pusę, o agurką - atsitiktiniais griežinėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais griežinėliais. Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Tuną supjaustykite skaidulomis. Atskirtą tuną sumaišykite su šiek tiek skysčio iš skardinės, kad būtų sultingesnis.
Žingsnis 2
Salotų lapus sudėkite į lėkštę.
Žingsnis 3
Sudėkite agurkus, vyšninius pomidorus, tuno skaidulas, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Ant salotų lapų sudėkite padažo ingredientus. Ant viršaus uždėkite kiaušinių griežinėlius, alyvuoges ir svogūnus.
Kategorijos