Tuno salotos receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Tuno salotos receptas

Manoma, kad tuno salotos yra vienas iš garsiųjų Nicos salotų variantų, kuris pasirodo ant Nicos stalų atostogų sezono įkarštyje. Tuno salotos vadinamos supaprastinta šio patiekalo versija. Ji turi iš karto keletą privalumų: nėra nuobodaus majonezo, derinami neutralūs ir turtingo skonio produktai ir paprastas paruošimas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno salotos receptas Žingsnis 1
Nuplaukite ir nusausinkite salotas, tada suplėšykite jas nedideliais gabalėliais. Vyšnias perpjaukite per pusę, o agurką - atsitiktiniais griežinėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite plonais griežinėliais. Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Tuną supjaustykite skaidulomis. Atskirtą tuną sumaišykite su šiek tiek skysčio iš skardinės, kad būtų sultingesnis.

Žingsnis 2

Tuno salotos receptas Žingsnis 2
Salotų lapus sudėkite į lėkštę.

Žingsnis 3

Tuno salotos receptas Žingsnis 3
Sudėkite agurkus, vyšninius pomidorus, tuno skaidulas, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska, pipirais ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 4

Tuno salotos receptas Žingsnis 4
Ant salotų lapų sudėkite padažo ingredientus. Ant viršaus uždėkite kiaušinių griežinėlius, alyvuoges ir svogūnus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos