Tuno ir kopūstų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Tuno ir kopūstų salotos

Naudingumu tunas daugeliu atžvilgių lenkia kitas žuvų rūšis, o skoniu jis labai panašus į mėsą. Žmonės šią žuvį dažnai vadina "jūros vištiena" dėl itin panašaus šių dviejų produktų skonio. Šiandien siūlome maksimaliai išnaudoti šios žuvies teikiamą naudą, naudojant ją kaip pagrindinį daržovių salotų ingredientą. Be tuno, salotoms taip pat naudosime šviežias daržoves, kukurūzus ir kiaušinį.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno ir kopūstų salotos Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstą plonais griežinėliais ir sudėkite į salotinę.

Žingsnis 2

Tuno ir kopūstų salotos Žingsnis 2
Agurkus supjaustykite nedideliais kvadratėliais ir sudėkite į kopūstus.

Žingsnis 3

Tuno ir kopūstų salotos Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir perkelkite juos į salotinę su daržovėmis.

Žingsnis 4

Tuno ir kopūstų salotos Žingsnis 4
Į salotų dubenį sudėkite kukurūzus ir tuną. Kiaušinius taip pat galite supjaustyti nedideliais gabalėliais ir jau dabar pridėti į salotas arba perpjauti per pusę ir jais papuošti paruoštą patiekalą.

Žingsnis 5

Tuno ir kopūstų salotos Žingsnis 5
Salotas pagardinkite majonezu, druska ir pipirais pagal skonį. Salotos paruoštos, patiekite jas į stalą. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos