Publikavimo data: 2024-03-27
Tuno ir kopūstų salotos
Naudingumu tunas daugeliu atžvilgių lenkia kitas žuvų rūšis, o skoniu jis labai panašus į mėsą. Žmonės šią žuvį dažnai vadina "jūros vištiena" dėl itin panašaus šių dviejų produktų skonio. Šiandien siūlome maksimaliai išnaudoti šios žuvies teikiamą naudą, naudojant ją kaip pagrindinį daržovių salotų ingredientą. Be tuno, salotoms taip pat naudosime šviežias daržoves, kukurūzus ir kiaušinį.
Žingsnis 1
Supjaustykite kopūstą plonais griežinėliais ir sudėkite į salotinę.
Žingsnis 2
Agurkus supjaustykite nedideliais kvadratėliais ir sudėkite į kopūstus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir perkelkite juos į salotinę su daržovėmis.
Žingsnis 4
Į salotų dubenį sudėkite kukurūzus ir tuną. Kiaušinius taip pat galite supjaustyti nedideliais gabalėliais ir jau dabar pridėti į salotas arba perpjauti per pusę ir jais papuošti paruoštą patiekalą.
Žingsnis 5
Salotas pagardinkite majonezu, druska ir pipirais pagal skonį. Salotos paruoštos, patiekite jas į stalą. Gero apetito!
Kategorijos