Tuno ir ryžių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Tuno ir ryžių salotos

Naudingumu tunas daugeliu atžvilgių lenkia kitas žuvų rūšis, o skoniu jis labai panašus į mėsą. Šiandien siūlome iš šios žuvies gauti maksimalią naudą, naudojant ją kaip pagrindinį daržovių salotų ingredientą. Toks patiekalas puikiai tiks šeimos pusryčiams ir vakarienei, taip pat šventinėms vaišėms. Tuno ir ryžių salotas galima patiekti vienas, taip pat jomis galima užtepti ant skrebučių ar įdarinėti tartaletes.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno ir ryžių salotos Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir užpilkite vandeniu santykiu 1:1. Užvirinkite ryžius, pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Tada ryžius išpilkite į sietelį ir kruopščiai nuplaukite.

Žingsnis 2

Tuno ir ryžių salotos Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, smulkiai supjaustykite svogūnų stiebus ir sudėkite juos į salotinę.

Žingsnis 3

Tuno ir ryžių salotos Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, nusausinkite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Tai padės pašalinti svogūnų kartumą ir jie taps minkštesni.

Žingsnis 4

Tuno ir ryžių salotos Žingsnis 4
Supjaustykite kiaušinius mažais gabalėliais ir sudėkite juos į salotas dabar arba papuoškite kiaušinių puselėmis jau paruoštą patiekalą.

Žingsnis 5

Tuno ir ryžių salotos Žingsnis 5
Sumaišykite ingredientus, pagardinkite salotas majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekalas paruoštas, gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos