Publikavimo data: 2024-03-27
Tuno ir ryžių salotos
Naudingumu tunas daugeliu atžvilgių lenkia kitas žuvų rūšis, o skoniu jis labai panašus į mėsą. Šiandien siūlome iš šios žuvies gauti maksimalią naudą, naudojant ją kaip pagrindinį daržovių salotų ingredientą. Toks patiekalas puikiai tiks šeimos pusryčiams ir vakarienei, taip pat šventinėms vaišėms. Tuno ir ryžių salotas galima patiekti vienas, taip pat jomis galima užtepti ant skrebučių ar įdarinėti tartaletes.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite ir užpilkite vandeniu santykiu 1:1. Užvirinkite ryžius, pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Tada ryžius išpilkite į sietelį ir kruopščiai nuplaukite.
Žingsnis 2
Kol ryžiai verda, smulkiai supjaustykite svogūnų stiebus ir sudėkite juos į salotinę.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais, nusausinkite ir nuplikykite verdančiu vandeniu. Tai padės pašalinti svogūnų kartumą ir jie taps minkštesni.
Žingsnis 4
Supjaustykite kiaušinius mažais gabalėliais ir sudėkite juos į salotas dabar arba papuoškite kiaušinių puselėmis jau paruoštą patiekalą.
Žingsnis 5
Sumaišykite ingredientus, pagardinkite salotas majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Patiekalas paruoštas, gero apetito!
Kategorijos