Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų sausainiai
Avokadų sausainiai yra tikras atradimas žmonėms, kurie daug dėmesio skiria savo figūrai. Patiekalas gaminamas be aliejaus, o tai įmanoma dėl avokado naudojimo. Baltasis šokoladas ir cukranendrių cukrus sausainiams suteikia švelnų karamelės ir grietinėlės poskonį. Jei norite papildomo skonio ir aromato, į įdarą įberkite riešutų arba prieskonių, pavyzdžiui, gvazdikėlių, cinamono, imbiero.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Nulupkite avokadą, išimkite kauliuką ir sutrinkite šakute dideliame dubenyje. Įmuškite kiaušinį, suberkite vaniliną ir cukranendrių cukrų.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sumaišytus ingredientus kelias minutes smulkinkite trintuvu iki vientisos masės. Tada suberkite miltų mišinį ir dar kartą gerai išmaišykite. Gautą tešlą, uždengtą maistine plėvele, įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Žingsnis 3
Iškepkite sausainius. Iš dabartinės tešlos drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus, tada šiek tiek suplokite ir suformuokite bet kokią formą. Dėkite desertą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Kategorijos