Avokadų sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadų sausainiai

Avokadų sausainiai yra tikras atradimas žmonėms, kurie daug dėmesio skiria savo figūrai. Patiekalas gaminamas be aliejaus, o tai įmanoma dėl avokado naudojimo. Baltasis šokoladas ir cukranendrių cukrus sausainiams suteikia švelnų karamelės ir grietinėlės poskonį. Jei norite papildomo skonio ir aromato, į įdarą įberkite riešutų arba prieskonių, pavyzdžiui, gvazdikėlių, cinamono, imbiero.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Avokadų sausainiai Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Nulupkite avokadą, išimkite kauliuką ir sutrinkite šakute dideliame dubenyje. Įmuškite kiaušinį, suberkite vaniliną ir cukranendrių cukrų.

Žingsnis 2

Avokadų sausainiai Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Sumaišytus ingredientus kelias minutes smulkinkite trintuvu iki vientisos masės. Tada suberkite miltų mišinį ir dar kartą gerai išmaišykite. Gautą tešlą, uždengtą maistine plėvele, įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 3

Avokadų sausainiai Žingsnis 3
Iškepkite sausainius. Iš dabartinės tešlos drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus, tada šiek tiek suplokite ir suformuokite bet kokią formą. Dėkite desertą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos