Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų užkandis su menkės kepenėlėmis
Avokadas su menkės kepenėlėmis ir varške patiks visiems subtilių ir neįkyrių skonių derinių mėgėjams. Produktai susmulkinami iki putėsių konsistencijos, kuriais galima užpildyti tartines, tartaletes ar vol-au-vents. Imkite vidutinio riebumo varškę, geriausiai 4-9 %. Puiku, jei pieno produktas bus naminis. Ant skardinės kokybiškų menkės kepenėlių visada yra kodas 010. Menkių kepenėlių konservų sudėtyje turi būti tik trys produktai: kepenys, druska ir prieskoniai.
Žingsnis 1
Paruoškite putėsius. Avokado minkštimą supjaustykite į bet kokio dydžio gabalėlius, apšlakstykite citrinos sultimis ir sutrinkite trintuvu. Sudėkite varškę ir dar kartą gerai sutrinkite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Ant duonos riekelių užtepkite putėsių ir ant viršaus išdėliokite menkės kepenėlių griežinėlius.
Kategorijos