Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadų užkandis su raudonaisiais ikrais
Avokadų ikrų užkandžiams rinkitės prinokusius vaisius. Prinokęs vaisius patamsėja. Subrendusių avokadų minkštimas yra žalios spalvos, sviesto konsistencijos. Nesubrendę vaisiai gali nokti kambario temperatūroje, bet ne šaldytuve. Raudonieji ikrai naudojami kaip puošmena ir pagrindinis ingredientas. Natūralūs ikrai yra maži ir trapūs, ikrai turi branduolį. Jie yra sveiki, be plėvelių ar įtrūkimų.
Žingsnis 1
Paruoškite avokadų putėsius. Blenderio dubenyje sumaišykite varškę su avokado minkštimu ir česnaku. Įmaišykite citrinos sultis ir garstyčias, grietinę ir pagardinkite druska. Mišinį sumaišykite blenderiu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Suformuokite užkandį. Avokadų masę šaukštu supilkite į konditerinį maišelį su 1,5 cm antgaliu. Tepkite masę ant traškių krekerių. Ant avokadų putėsių užberkite raudonųjų ikrų.
Kategorijos