Azijietiško stiliaus ešerys su brokoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Azijietiško stiliaus ešerys su brokoliais

Azijietiško stiliaus ešerys su brokoliais yra ne šventinis, o kasdienis patiekalas, ypač Pietryčių Azijoje. Ruošiant tokią vakarienę po virtuvę pasklidę nuostabūs aromatai. Žuvis gaunasi sultinga ir švelni, bet kartu labai pikantiška. Ešerių mėsa yra balta ir praktiškai neturi kaulų, o tai ją palankiai išskiria iš kitų žuvų. Į patiekalą galite įdėti bet kokių kitų prieskonių pagal savo skonį, taip pat paruošti mėgstamą garnyrą. Geriausiai tiks ryžiai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Azijietiško stiliaus ešerys su brokoliais Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Tinkamo dydžio inde sumaišykite sojų padažą, sezamų aliejų ir aitriųjų paprikų pastą.

Žingsnis 2

Azijietiško stiliaus ešerys su brokoliais Žingsnis 2
Nuplautas ešerių filė sudėkite į atitinkamo dydžio kepimo indą ir apšlakstykite marinatu. Palikite mirkti 10 minučių.

Žingsnis 3

Azijietiško stiliaus ešerys su brokoliais Žingsnis 3
Aplink ešerį išdėliokite žiedynais suskirstytus brokolius.

Žingsnis 4

Azijietiško stiliaus ešerys su brokoliais Žingsnis 4
Dėkite ešerius į orkaitę ir kepkite 10-15 minučių 200 laipsnių temperatūroje, kol paruduos.

Žingsnis 5

Azijietiško stiliaus ešerys su brokoliais Žingsnis 5
Paruoštą žuvį sudėkite į serviravimo lėkštę. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos