Azijietiško stiliaus lydekos sojų padaže. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Azijietiško stiliaus lydekos sojų padaže.

Azijietiško stiliaus sojų padaže troškinta lydeka - puikus patiekalas tiems, kurie mėgsta žuvį ir pikantiškus patiekalus. Receptas gana paprastas: tereikia žuvį apvolioti džiūvėsėliuose ir troškinti sojų padaže su prieskoniais. Tokį patiekalą galima patiekti ne tik kasdienei vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Sudake yra nedidelis kiekis kaulų ir riebalų, todėl jis patiks tiems, kurie nemėgsta vargti su žuvimi. Jame taip pat yra daug baltymų, kurie taip reikalingi mūsų organizmui, o tai dar labiau padidina patiekalo naudingumą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.77/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Azijietiško stiliaus lydekos sojų padaže. Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 2

Azijietiško stiliaus lydekos sojų padaže. Žingsnis 2
Supjaustykite lydekų filė nedideliais gabalėliais ir iš visų pusių apvoliokite kukurūzų krakmole.

Žingsnis 3

Azijietiško stiliaus lydekos sojų padaže. Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, česnaką, ciberžolę, smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus ir sezamų aliejų.

Žingsnis 4

Azijietiško stiliaus lydekos sojų padaže. Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi iš visų pusių apkepkite zandrus.

Žingsnis 5

Azijietiško stiliaus lydekos sojų padaže. Žingsnis 5
Žuvį užpilkite padažu ir troškinkite dar 7-10 minučių.

Žingsnis 6

Azijietiško stiliaus lydekos sojų padaže. Žingsnis 6
Patiekite lydekas papuoštas sezamo sėklomis ir smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos