Publikavimo data: 2024-06-12
Azijietiško stiliaus lydekos sojų padaže.
Azijietiško stiliaus sojų padaže troškinta lydeka - puikus patiekalas tiems, kurie mėgsta žuvį ir pikantiškus patiekalus. Receptas gana paprastas: tereikia žuvį apvolioti džiūvėsėliuose ir troškinti sojų padaže su prieskoniais. Tokį patiekalą galima patiekti ne tik kasdienei vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Sudake yra nedidelis kiekis kaulų ir riebalų, todėl jis patiks tiems, kurie nemėgsta vargti su žuvimi. Jame taip pat yra daug baltymų, kurie taip reikalingi mūsų organizmui, o tai dar labiau padidina patiekalo naudingumą.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 2
Supjaustykite lydekų filė nedideliais gabalėliais ir iš visų pusių apvoliokite kukurūzų krakmole.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite sojų padažą, česnaką, ciberžolę, smulkiai supjaustytus žaliuosius svogūnus ir sezamų aliejų.
Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi iš visų pusių apkepkite zandrus.
Žingsnis 5
Žuvį užpilkite padažu ir troškinkite dar 7-10 minučių.
Žingsnis 6
Patiekite lydekas papuoštas sezamo sėklomis ir smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos