Azijietiško stiliaus mėsos fondiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Azijietiško stiliaus mėsos fondiu

Mėsos fondiu - tai azijietiškas mėsos kepimo karštame aliejuje būdas, labai panašus į kepimą. Ši technika plačiai paplitusi Azijoje, kur yra net specialių restoranų, į kuriuos žmonės ateina kepti mėsos taip, kaip jiems patinka, naudodami lao fondiu indus.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Azijietiško stiliaus mėsos fondiu Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną mažais gabalėliais ir perkelkite į tinkamą indą. Mėsą užpilkite aliejumi, suberkite marinato miltelius ir vyną. Viską gerai išmaišykite ir palikite pastovėti bent 3 valandas.

Žingsnis 2

Azijietiško stiliaus mėsos fondiu Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite stambiais griežinėliais ir sudėkite į gilų dubenį. Įpilkite aliejaus, sojų padažo ir išspauskite dviejų citrinų sultis. Viską gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 3 valandas.

Žingsnis 3

Azijietiško stiliaus mėsos fondiu Žingsnis 3
Praėjus marinavimo laikui, supilkite į puodą arba gilią keptuvę ir įkaitinkite ½ litro aliejaus. Kepkite iš pradžių kiaulieną, o paskui vištieną, įmerkdami ne daugiau kaip po 4 gabaliukus. Kiekvieną gabalėlį laikykite aliejuje ne ilgiau kaip 30 sekundžių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos