Publikavimo data: 2024-05-01
Babaganoush su tahini ir jogurtu
Jei mėgstate baklažanų patiekalus, šis receptas skirtas jums. O jei nemėgstate, būtinai išbandykite, nes šį užkandį įsimylėsite. Babaganoush yra populiarus rytietiškos virtuvės užkandis. Jį sudaro smulkiai supjaustyti kepti baklažanai, sezamų pasta ir prieskoniai. Babaganoush būna toks švelnus, kad tiesiog tirpsta burnoje.
Žingsnis 1
Iškepkite baklažanus. Keliose vietose baklažanus subadykite šakute ir 30 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę. Tada šiek tiek atvėsinkite, nulupkite odelę, išimkite minkštimą ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Paruoškite babaganoush. Į dubenį su baklažanais sudėkite smulkintą česnaką, sezamų pastą, citrinos sultis, jogurtą, druską, aštriuosius pipirus ir zirą. Viską gerai išmaišykite. Leiskite visiškai atvėsti ir patiekite.
Kategorijos