Bacalao pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Bacalao

Bacalao yra tradicinis Portugalijos patiekalas, yra daugybė jo gaminimo variantų, siūlome jums pagaminti versiją su alyvuogėmis ir bulvėmis. Šis patiekalas puikiai tiks šventiniam stalui, jūsų svečiai tikriausiai dar niekada jo neragavo. Receptą įvertins net gurmanai, žuvies, aštrių alyvuogių ir bulvių derinys nepaliks abejingų. Būtinai išbandykite! Gero apetito!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bacalao Žingsnis 1
Supjaustykite menkę nedideliais gabalėliais, pabarstykite druska, pipirais ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 2

Bacalao Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite alyvuogių aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite žuvį ir kepkite apie 15-20 minučių, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 3

Bacalao Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 4

Bacalao Žingsnis 4
Į puodą supilkite vandenį ir įpilkite alyvuogių aliejaus. Pagal skonį pagardinkite druska ir sudėkite supjaustytas bulves. Virkite 5-10 minučių.

Žingsnis 5

Bacalao Žingsnis 5
Tada menkę ir svogūnus perkelkite į bulves. Virkite 15 minučių. Tada sudėkite alyvuoges ir lauro lapą. Ir virkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 6

Bacalao Žingsnis 6
Pagal poreikį pagardinkite pipirais ir druska. Patiekite iš karto po virimo

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos