Publikavimo data: 2024-06-15
Bagetės skrebučiai
Skrudinta duona yra vienas populiariausių pusryčių patiekalų. Jie gali būti gaminami iš šviežios ar net šiek tiek pasenusios duonos. Traškūs skrebučiai iš bagetės puikiai tinka ne tik darbo dienomis, bet ir šventiniam stalui papuošti. Laimingas pomidorų, sūrio ir majonezo įdaras nepaliks abejingų. Imkite kietųjų rūšių sūrį - čederio, rusišką, olandišką, Posehonskio ir kitus. Pomidorams tinka ir paprasti, ir vyšniniai pomidorai.
Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Apkepkite bagetės griežinėlius ant sausos keptuvės iš abiejų pusių, kol taps traškūs.
Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, smulkintą česnaką, majonezą ir žoleles. Ant traškios skrebučio riekelės dėkite po šaukštą sūrio ir majonezo mišinio, o ant viršaus uždėkite pomidorų skiltelę. Šiek tiek prispauskite. Taip paskirstykite įdarą ant visų skrebučių.
Kategorijos