Bagetės skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Bagetės skrebučiai

Skrudinta duona yra vienas populiariausių pusryčių patiekalų. Jie gali būti gaminami iš šviežios ar net šiek tiek pasenusios duonos. Traškūs skrebučiai iš bagetės puikiai tinka ne tik darbo dienomis, bet ir šventiniam stalui papuošti. Laimingas pomidorų, sūrio ir majonezo įdaras nepaliks abejingų. Imkite kietųjų rūšių sūrį - čederio, rusišką, olandišką, Posehonskio ir kitus. Pomidorams tinka ir paprasti, ir vyšniniai pomidorai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bagetės skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Apkepkite bagetės griežinėlius ant sausos keptuvės iš abiejų pusių, kol taps traškūs.

Žingsnis 2

Bagetės skrebučiai Žingsnis 2
Suformuokite skrebučius. Dubenyje sumaišykite tarkuotą sūrį, smulkintą česnaką, majonezą ir žoleles. Ant traškios skrebučio riekelės dėkite po šaukštą sūrio ir majonezo mišinio, o ant viršaus uždėkite pomidorų skiltelę. Šiek tiek prispauskite. Taip paskirstykite įdarą ant visų skrebučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos