Balta žuvis su pomidorų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Balta žuvis su pomidorų padažu

Labai paprastas paruošti, bet labai skanus patiekalas. Pomidorų padažas išryškina žuvies skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
270 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Balta žuvis su pomidorų padažu Žingsnis 2
Sudėkite žuvį ir daržoves, kaitinkite 5 minutes, įpilkite 30 ml vandens, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir uždenkite dangčiu. Virkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Sudėkite žuvį ir daržoves į lėkštę.

Žingsnis 4

Balta žuvis su pomidorų padažu Žingsnis 4
Pomidorų pastą atskieskite 30 ml vandens, supilkite į keptuvę ir kaitinkite 2 minutes.

Žingsnis 5

Sudėkite grietinę, išmaišykite ir įberkite druskos. Jei pomidorų pasta labai rūgšti, įberkite mėgstamų prieskonių ir cukraus.

Žingsnis 6

Žuvį užpilkite padažu ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos