Publikavimo data: 2025-08-18
Balta žuvis su pomidorų padažu
Labai paprastas paruošti, bet labai skanus patiekalas. Pomidorų padažas išryškina žuvies skonį.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Sudėkite žuvį ir daržoves, kaitinkite 5 minutes, įpilkite 30 ml vandens, sumažinkite ugnį iki vidutinės ir uždenkite dangčiu. Virkite 15 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite žuvį ir daržoves į lėkštę.
Žingsnis 4
Pomidorų pastą atskieskite 30 ml vandens, supilkite į keptuvę ir kaitinkite 2 minutes.
Žingsnis 5
Sudėkite grietinę, išmaišykite ir įberkite druskos. Jei pomidorų pasta labai rūgšti, įberkite mėgstamų prieskonių ir cukraus.
Žingsnis 6
Žuvį užpilkite padažu ir patiekite.
Kategorijos