Publikavimo data: 2025-08-17
Baltas padažas su citrinos žievele
Padažai puikiai tinka prie žuvies ar mėsos. Baltas padažas su citrinos žievele tinka prie žuvies ar paukštienos. Lengvos citrusinių vaisių natos padažą prisotina maloniu aromatu, o skonis tikrai nepaliks abejingų. Šį padažą lengva pasigaminti, jį verta išbandyti.
Žingsnis 1
Patogiame dubenyje sumaišykite citrinos sultis, medų, smulkintą česnaką, baltuosius pipirus ir maltą imbierą.
Žingsnis 2
Sutarkuokite citrinos žievelę ir įmaišykite į būsimą padažą.
Žingsnis 3
Tada lygiomis dalimis įpilkite riebios grietinės ir majonezo. Šiame etape galite įberti druskos, jei pageidaujate. Gerai išmaišykite, padažas paruoštas.
Kategorijos