Baltas padažas su citrinos žievele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Baltas padažas su citrinos žievele

Padažai puikiai tinka prie žuvies ar mėsos. Baltas padažas su citrinos žievele tinka prie žuvies ar paukštienos. Lengvos citrusinių vaisių natos padažą prisotina maloniu aromatu, o skonis tikrai nepaliks abejingų. Šį padažą lengva pasigaminti, jį verta išbandyti.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
409 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
40 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Baltas padažas su citrinos žievele Žingsnis 1
Patogiame dubenyje sumaišykite citrinos sultis, medų, smulkintą česnaką, baltuosius pipirus ir maltą imbierą.

Žingsnis 2

Baltas padažas su citrinos žievele Žingsnis 2
Sutarkuokite citrinos žievelę ir įmaišykite į būsimą padažą.

Žingsnis 3

Baltas padažas su citrinos žievele Žingsnis 3
Tada lygiomis dalimis įpilkite riebios grietinės ir majonezo. Šiame etape galite įberti druskos, jei pageidaujate. Gerai išmaišykite, padažas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
padažai ir marinatai, grietinėlės padažai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, grietinėlės padažai su grietinėle

Kategorijos