Grietinės ir česnakinio majonezo padažas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-01

Grietinės ir česnakinio majonezo padažas receptas

Vienas populiariausių padažų yra grietinės ir česnakų padažas. Grietinės skonį puikiai papildo česnako aštrumas ir pikantiškumas. Į šį padažą galima dėti įvairių smulkintų prieskoninių žolelių: krapų, petražolių, bazilikų ar žaliųjų svogūnų. Grietinės ir česnakų padažas tinka su žuvimi, mėsa, bulvėmis ir kruopomis. Jis visada gelbsti, o paruošti jį galima labai greitai.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinės ir česnakinio majonezo padažas receptas Žingsnis 1
Nulupkite česnaką. Nuplaukite žaliuosius svogūnus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Žingsnis 2

Grietinės ir česnakinio majonezo padažas receptas Žingsnis 2
Žaliuosius svogūnus supjaustykite žiedais. Česnaką susmulkinkite peiliu arba išspauskite per presą.

Žingsnis 3

Grietinės ir česnakinio majonezo padažas receptas Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, žaliuosius svogūnus, česnaką, druską ir pipirus.

Žingsnis 4

Grietinės ir česnakinio majonezo padažas receptas Žingsnis 4
Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus vandens ir išmaišykite padažą iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Grietinės ir česnakinio majonezo padažas receptas Žingsnis 5
Grietinės ir česnakų padažas paruoštas. Padažą patiekite padažo dubenėliuose, papuošę smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis.

Žingsnis 6

Grietinės ir česnakinio majonezo padažas receptas Žingsnis 6
Grietinės ir česnakų padažą patiekite ant paukštienos ar žuvies. Puikiai tinka įpilti į karštus makaronus arba naudoti kaip lengvą užtepėlę ant naminės juodos duonos trupinių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos