Publikavimo data: 2024-02-01
Grietinės ir česnakinio majonezo padažas receptas
Vienas populiariausių padažų yra grietinės ir česnakų padažas. Grietinės skonį puikiai papildo česnako aštrumas ir pikantiškumas. Į šį padažą galima dėti įvairių smulkintų prieskoninių žolelių: krapų, petražolių, bazilikų ar žaliųjų svogūnų. Grietinės ir česnakų padažas tinka su žuvimi, mėsa, bulvėmis ir kruopomis. Jis visada gelbsti, o paruošti jį galima labai greitai.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką. Nuplaukite žaliuosius svogūnus ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Žaliuosius svogūnus supjaustykite žiedais. Česnaką susmulkinkite peiliu arba išspauskite per presą.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite grietinę, majonezą, žaliuosius svogūnus, česnaką, druską ir pipirus.
Žingsnis 4
Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus vandens ir išmaišykite padažą iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Grietinės ir česnakų padažas paruoštas. Padažą patiekite padažo dubenėliuose, papuošę smulkiai supjaustytomis šviežiomis žolelėmis.
Žingsnis 6
Grietinės ir česnakų padažą patiekite ant paukštienos ar žuvies. Puikiai tinka įpilti į karštus makaronus arba naudoti kaip lengvą užtepėlę ant naminės juodos duonos trupinių.
Kategorijos