Publikavimo data: 2024-02-04
Grietinėlės padažas receptas
Makaronai, žuvis, mėsa, jūros gėrybės, pica, kotletai, kotletai, grybai. Grietinėlės padažas gaminamas iš 6 ingredientų, bet tinka šimtams patiekalų. Ir kiekvienas iš šių patiekalų pasikeičia neatpažįstamai: išoriškai jis tampa patrauklesnis, o skonis - be galo švelnus. Mūsų grietinėlės padažo receptas yra universalus.
Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir maždaug 1 minutę pakepinkite česnaką.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę, druską, pipirus ir muskatą. Grietinėlę garinkite apie 7-10 minučių. Padažą supilkite į dubenį ir atvėsinkite.
Kategorijos