Grietinėlės padažas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Grietinėlės padažas receptas

Makaronai, žuvis, mėsa, jūros gėrybės, pica, kotletai, kotletai, grybai. Grietinėlės padažas gaminamas iš 6 ingredientų, bet tinka šimtams patiekalų. Ir kiekvienas iš šių patiekalų pasikeičia neatpažįstamai: išoriškai jis tampa patrauklesnis, o skonis - be galo švelnus. Mūsų grietinėlės padažo receptas yra universalus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
344 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
35 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grietinėlės padažas receptas Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 2

Grietinėlės padažas receptas Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir maždaug 1 minutę pakepinkite česnaką.

Žingsnis 3

Grietinėlės padažas receptas Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę, druską, pipirus ir muskatą. Grietinėlę garinkite apie 7-10 minučių. Padažą supilkite į dubenį ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos