Publikavimo data: 2024-03-25
Carbonara padažas
Carbonara padažas yra pagrindinis carbonara makaronų elementas. Tai tradicinis itališkas patiekalas, mėgstamas visame pasaulyje. Greita ir soti vakarienė visai šeimai garantuota.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite šoninę. Nulupkite česnaką ir kuo smulkiau sukapokite. Galite jį perspausti per česnakų presą.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite bazilikus.
Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su sviestu, sudėkite šoninę ir ją apkepkite.
Žingsnis 4
Į keptuvę su šonine sudėkite česnakus, bazilikus ir grietinėlę.
Žingsnis 5
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 5 minutes. Sutarkuokite parmezaną smulkia tarka ir suberkite į keptuvę. Kaitlentę sumažinkite iki žemos temperatūros ir gerai išmaišykite padažą, kol sūris išsilydys. Karbonados padažas paruoštas!
Kategorijos