Carbonara padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Carbonara padažas

Carbonara padažas yra pagrindinis carbonara makaronų elementas. Tai tradicinis itališkas patiekalas, mėgstamas visame pasaulyje. Greita ir soti vakarienė visai šeimai garantuota.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
372 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
32 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Carbonara padažas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite šoninę. Nulupkite česnaką ir kuo smulkiau sukapokite. Galite jį perspausti per česnakų presą.

Žingsnis 2

Carbonara padažas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite bazilikus.

Žingsnis 3

Carbonara padažas Žingsnis 3
Į keptuvę, įkaitintą su sviestu, sudėkite šoninę ir ją apkepkite.

Žingsnis 4

Carbonara padažas Žingsnis 4
Į keptuvę su šonine sudėkite česnakus, bazilikus ir grietinėlę.

Žingsnis 5

Carbonara padažas Žingsnis 5
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 5 minutes. Sutarkuokite parmezaną smulkia tarka ir suberkite į keptuvę. Kaitlentę sumažinkite iki žemos temperatūros ir gerai išmaišykite padažą, kol sūris išsilydys. Karbonados padažas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos