Baltas pyragas su kokosų kremu ir aviečių džemu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Baltas pyragas su kokosų kremu ir aviečių džemu

Iš greitų pyragų savo skoniu ir pateikimu išsiskiria kokosų kremo pyragas su aviečių džemu. Nors jo pagrindą sudaro paruošti sausainiai, grietinėlės pagrindu pagamintas kremas su kokoso drožlėmis ir aviečių uogiene paverčia jį desertu, kurio ne gėda patiekti svečiams. Torto ingredientai nėra labai brangūs, o jį paruošti nesudėtinga.
Gaminimo laikas
400 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltas pyragas su kokosų kremu ir aviečių džemu Žingsnis 1
Į atvėsusią grietinėlę supilkite cukraus pudrą. Išmaišykite maišytuvu. Sudėkite kokoso drožles ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Baltas pyragas su kokosų kremu ir aviečių džemu Žingsnis 2
Supilkite pieną į dubenį. Porą sekundžių pamerkite į jį sausainius (ne džiūvėsėlius) ir sudėkite juos ant formos dugno. Ant viršaus užtepkite sluoksnį kremo, tada sausainių ir vėl kremo. Po to užtepkite uogienės ir uždenkite sausainiais. Ant viršaus užtepkite likusį kremą, išlyginkite ir apibarstykite kokoso drožlėmis. Dėkite į šaldytuvą 4-6 valandoms arba per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos