Publikavimo data: 2024-06-08
Baltas pyragas su kokosų kremu ir aviečių džemu
Iš greitų pyragų savo skoniu ir pateikimu išsiskiria kokosų kremo pyragas su aviečių džemu. Nors jo pagrindą sudaro paruošti sausainiai, grietinėlės pagrindu pagamintas kremas su kokoso drožlėmis ir aviečių uogiene paverčia jį desertu, kurio ne gėda patiekti svečiams. Torto ingredientai nėra labai brangūs, o jį paruošti nesudėtinga.
Žingsnis 1
Į atvėsusią grietinėlę supilkite cukraus pudrą. Išmaišykite maišytuvu. Sudėkite kokoso drožles ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Supilkite pieną į dubenį. Porą sekundžių pamerkite į jį sausainius (ne džiūvėsėlius) ir sudėkite juos ant formos dugno. Ant viršaus užtepkite sluoksnį kremo, tada sausainių ir vėl kremo. Po to užtepkite uogienės ir uždenkite sausainiais. Ant viršaus užtepkite likusį kremą, išlyginkite ir apibarstykite kokoso drožlėmis. Dėkite į šaldytuvą 4-6 valandoms arba per naktį.
Kategorijos