Baltasis Prahos tortas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Baltasis Prahos tortas

Neįtikėtinai sotus pyragas saldumynų mėgėjams, pagamintas pagal mano mamos receptą.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
346 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Baltasis Prahos tortas Žingsnis 1
Kiaušinius plakite su cukrumi iki purumo ir šviesios spalvos.

Žingsnis 2

Baltasis Prahos tortas Žingsnis 2
Į mišinį įmaišykite grietinę, 100 g kondensuoto pieno ir sodą. Toliau plakite.

Žingsnis 3

Baltasis Prahos tortas Žingsnis 3
Suberkite persijotus miltus ir plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Baltasis Prahos tortas Žingsnis 4
Gautą tešlą padalykite į 2 lygias dalis. Į vieną iš jų suberkite kakavą ir plakite, kol ištirps.

Žingsnis 5

Baltasis Prahos tortas Žingsnis 5
Gautą tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite pusvalandį 200 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 6

Baltasis Prahos tortas Žingsnis 6
Išimkite pyragus iš orkaitės ir kiekvieną jų perpjaukite į 2 dalis.

Žingsnis 7

Baltasis Prahos tortas Žingsnis 7
Kol pyragaičiai aušta, pagaminkite torto kremą. Ištirpintą sviestą išsukite su 250 g kondensuoto pieno iki vientisos masės.

Žingsnis 8

Baltasis Prahos tortas Žingsnis 8
Kiekvieną pyragą pamirkykite uogienės ir vandens sirupe. Aptepkite kremu. Dėkite į šaldytuvą 12 valandų, kad visiškai išmirktų.

Žingsnis 9

Baltasis Prahos tortas Žingsnis 9
Po 12 valandų supjaustykite pyragą gabalėliais ir patiekite. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos