Baltojo šokolado glazūra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Baltojo šokolado glazūra

Baltojo šokolado danga - tai tuščia vieta konditerijos pasaulyje. Su juo galite daryti, ką tik norite. Taip pat ir dažyti jį įvairiomis spalvomis, ko negalima daryti su klasikiniu tamsaus ar pieniško šokolado glaistu. Naudojimo būdų spektras taip pat įvairus: keksiukai, tortai, pyragaičiai ir net naminiai saldumynai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
507 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
38 g
Angliavandeniai
36 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltojo šokolado glazūra Žingsnis 1
Susmulkinkite šokoladą dubenyje. Išvirkite grietinėlę ir supilkite ją į šokoladą. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Įdėkite suminkštintą sviestą ir vėl išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Baltojo šokolado glazūra Žingsnis 2
Paruoštą baltojo šokolado glajų 10-15 min. padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos