Publikavimo data: 2024-02-04
Kakavos glazūra receptas
Šokoladinį glajų sudaro tik trys ingredientai - kakavos milteliai, aliejus ir vanduo. Beje, iš kakavos pagamintas torto glajus nekenkia dantims. Mat jame visai nėra cukraus, be to, kakavos pupelių žievelės, iš kurių gaunami milteliai, pasižymi antibakteriniu poveikiu. Taigi kakavos glajus papildys jūsų kepinius be jokios žalos šypsenai.
Žingsnis 1
Paruoškite puodą, kuriame virsite kakavą.
Žingsnis 2
Supilkite kakavos miltelius su vandeniu ir pastatykite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 3
Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą ir palaipsniui supilkite jį į kakavą. Viską gerai išmaišykite, mišinį galite išmaišyti mikseriu arba panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 4
Atvėsinkite ir naudokite glazūravimui.
Kategorijos