Kakavos glazūra receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Kakavos glazūra receptas

Šokoladinį glajų sudaro tik trys ingredientai - kakavos milteliai, aliejus ir vanduo. Beje, iš kakavos pagamintas torto glajus nekenkia dantims. Mat jame visai nėra cukraus, be to, kakavos pupelių žievelės, iš kurių gaunami milteliai, pasižymi antibakteriniu poveikiu. Taigi kakavos glajus papildys jūsų kepinius be jokios žalos šypsenai.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
440 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
35 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.31/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kakavos glazūra receptas Žingsnis 1
Paruoškite puodą, kuriame virsite kakavą.

Žingsnis 2

Kakavos glazūra receptas Žingsnis 2
Supilkite kakavos miltelius su vandeniu ir pastatykite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Kakavos glazūra receptas Žingsnis 3
Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą ir palaipsniui supilkite jį į kakavą. Viską gerai išmaišykite, mišinį galite išmaišyti mikseriu arba panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 4

Kakavos glazūra receptas Žingsnis 4
Atvėsinkite ir naudokite glazūravimui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos