Šokolado danga pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Šokolado danga

Glazūra pirmą kartą paminėta XVII a. dokumentuose. Tačiau tais laikais desertams ruošti buvo naudojama cukraus glazūra, o ne šokolado glazūra iš kakavos. O oficialų pavadinimą šis pyragų glaistas gavo tik XVIII a. antroje pusėje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
382 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (32 bal.)

Žingsnis 1

Šokolado danga Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite cukrų ir kakavą. Kruopščiai išmaišykite. Supilkite pieną. Maišykite iki vientisos masės. Į būsimą glajų įmaišykite nedideliais gabalėliais suminkštintą sviestą.

Žingsnis 2

Šokolado danga Žingsnis 2
Išvirkite šokolado glajų. Supilkite glajų į puodą storu dugnu. Virkite ant vidutinės ugnies nuolat maišydami. Nuimkite nuo viryklės ir palikite šiek tiek atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, tortai, glazūros, Naujųjų metų desertai, receptų knyga, receptų knyga

Kategorijos