Baltojo šokolado ir laimo varškės pudingas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Baltojo šokolado ir laimo varškės pudingas

Sumaišykite šviežią minkštą varškę su lydytu baltuoju šokoladu, grietinėle, kokosų pienu ir citrinos žievele, kad sukurtumėte švelnų varškės desertą iš orkaitės. Paruoštą pudingą papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais ir galėsite patiekti net ant šventinio stalo. Šiam išskirtiniam desertui paruošti nereikia daug laiko. Tereikia sumaišyti visus ingredientus, gerai juos suplakti ir pasiųsti masę kepti. Po 20 minučių varškės pudingas jau bus ant jūsų stalo.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Baltojo šokolado ir laimo varškės pudingas Žingsnis 1
Kiaušinius plakite su cukrumi, kol jie taps purūs ir putoti, panašūs į bezė.

Žingsnis 2

Baltojo šokolado ir laimo varškės pudingas Žingsnis 2
Baltąjį šokoladą sumaišykite su grietinėle ir ištirpinkite vandens vonelėje.

Žingsnis 3

Baltojo šokolado ir laimo varškės pudingas Žingsnis 3
Sumaišykite krakmolą su kokosų pienu ir citrinos žievele. Varškę su kokosų pienu ir krakmolu suplakite mikseriu, tada atsargiai įmaišykite ištirpintą grietinėlę, baltąjį šokoladą ir plaktus kiaušinius. Keksiukų formą išklokite kepimo pergamento lakštu.

Žingsnis 4

Baltojo šokolado ir laimo varškės pudingas Žingsnis 4
Užpildykite formą varškės mase ir 20 minučių pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepimo formą apipurkškite trupučiu vandens, kad ji būtų drėgna.

Žingsnis 5

Po 20 minučių sumažinkite kaitrą iki 165 °C ir kepkite dar 30-40 minučių, kol apkepas taps tolygiai tirštas. Atvėsinkite apkepą ir supjaustykite storais griežinėliais. Patiekite su uogomis ir granola.

Žingsnis 6

Gerai įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją mėtas, cukrų ir uogas. Dėl aukštos temperatūros karamelizacijos procesas prasidės iš karto. Kai atsiras sodrus karamelės skonis, supilkite romą, leiskite jam išgaruoti ir sudėkite sviestą. Šiek tiek pakratykite keptuvę, kad susidarytų padažas. Nuimkite uogas nuo ugnies ir patiekite jas ant sūrio pyragų arba troškinių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos