Publikavimo data: 2024-06-15
Baltojo šokolado ir laimo varškės pudingas
Sumaišykite šviežią minkštą varškę su lydytu baltuoju šokoladu, grietinėle, kokosų pienu ir citrinos žievele, kad sukurtumėte švelnų varškės desertą iš orkaitės. Paruoštą pudingą papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais ir galėsite patiekti net ant šventinio stalo. Šiam išskirtiniam desertui paruošti nereikia daug laiko. Tereikia sumaišyti visus ingredientus, gerai juos suplakti ir pasiųsti masę kepti. Po 20 minučių varškės pudingas jau bus ant jūsų stalo.
Žingsnis 1
Kiaušinius plakite su cukrumi, kol jie taps purūs ir putoti, panašūs į bezė.
Žingsnis 2
Baltąjį šokoladą sumaišykite su grietinėle ir ištirpinkite vandens vonelėje.
Žingsnis 3
Sumaišykite krakmolą su kokosų pienu ir citrinos žievele. Varškę su kokosų pienu ir krakmolu suplakite mikseriu, tada atsargiai įmaišykite ištirpintą grietinėlę, baltąjį šokoladą ir plaktus kiaušinius. Keksiukų formą išklokite kepimo pergamento lakštu.
Žingsnis 4
Užpildykite formą varškės mase ir 20 minučių pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepimo formą apipurkškite trupučiu vandens, kad ji būtų drėgna.
Žingsnis 5
Po 20 minučių sumažinkite kaitrą iki 165 °C ir kepkite dar 30-40 minučių, kol apkepas taps tolygiai tirštas. Atvėsinkite apkepą ir supjaustykite storais griežinėliais. Patiekite su uogomis ir granola.
Žingsnis 6
Gerai įkaitinkite keptuvę ir sudėkite į ją mėtas, cukrų ir uogas. Dėl aukštos temperatūros karamelizacijos procesas prasidės iš karto. Kai atsiras sodrus karamelės skonis, supilkite romą, leiskite jam išgaruoti ir sudėkite sviestą. Šiek tiek pakratykite keptuvę, kad susidarytų padažas. Nuimkite uogas nuo ugnies ir patiekite jas ant sūrio pyragų arba troškinių.
Kategorijos