Publikavimo data: 2024-06-23
Baltojo šokolado skrebučiai
Baltojo šokolado skrebučiai yra vienas iš visame pasaulyje žinomų prancūziškų skrebučių variantų. Tai puikūs pusryčiai mėgstantiems saldumynus. Kepant duoną šokoladas ištirpsta ir įsigeria į švelnią duonos plutelę. Klasikiniame recepte naudojama speciali skrudinta duona. Jei pageidaujate, galite naudoti įprastą duoną ar net vakarykštį kepalą. Jei jus domina baltojo šokolado kokybė, visada perskaitykite sudėtį ant pakuotės. Idealiu atveju jame neturėtų būti hidrintų riebalų, palmių aliejaus, konditerinių riebalų.
Žingsnis 1
Paruoškite leesoną. Nedideliame dubenyje įmuškite kiaušinius ir supilkite pieną. Plakite iki vientisos masės. Paimkite dvi duonos riekes ir tarp jų dėkite baltojo šokolado. Suformuotus skrebučius iš abiejų pusių atsargiai pamerkite į kiaušinių masę.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Pastatykite ant ugnies įkaitusią keptuvę ir į ją įpilkite sviesto. Sviestą ištirpinkite, ant jo sudėkite skrebučius. Kepkite iš vienos pusės 2-3 minutes, apverskite ir kepkite tiek pat laiko.
Kategorijos