Publikavimo data: 2025-08-20
Baltyminis pudingas su vištienos filė
Angliškas pudingas paprastai gaminamas iš kiaušinių, varškės ir pieno ir patiekiamas prie saldaus stalo. Siūlome mėsos pudingo receptą, kurį galima paruošti kaip pagrindinį patiekalą pietums arba vakarienei. Šis pudingas tikrai patiks tiems, kurie siekia padidinti baltymų kiekį mityboje. Šis patiekalas patiks sportininkams ir visiems, kurie stebi savo figūrą, paaugliams ir vaikams.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir virkite verdančiame vandenyje, kol suminkštės. Tai užtruks apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Tada mėsą pertrinkite per mėsmalę.
Žingsnis 2
Supilkite pieną į puodą, pastatykite ant silpnos ugnies ir sudėkite sviestą. Kai sviestas ištirps, nukelkite pieną nuo ugnies.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį sudėkite maltą mėsą, kiaušinius, pieno ir aliejaus mišinį, druską ir gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus ir vėl gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 4
Kepimo indą ištepkite sviestu ir sudėkite į jį mėsos tešlą. Išlyginkite mentele ir kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol iškeps.
Kategorijos