Publikavimo data: 2025-08-20
Bananai ir sausainiai
Bananai eksportuojami dar žali. Atvykę į paskirties šalį bananai nokinami specialiose patalpose. Siekiant paskatinti nokimo procesą, šios patalpos hermetiškai uždaromos ir pripildomos etileno dujų. Ryškiai geltoną spalvą bananai įgauna dėl dirbtinio nokinimo proceso. Desertai su bananais būna aromatingi, skanūs ir netgi sveiki. Šiandien iš sausainių ir bananų paruošime pyragą be kepimo.
Žingsnis 1
Supjaustykite bananą ne didesniais nei 1 cm apskritimais ir perkelkite į dubenį.
Žingsnis 2
Į lėkštę sudėkite arbatoje išmirkytus sausainius, aptepkite sausainius grietine ir išdėliokite bananų griežinėlius.
Žingsnis 3
Tokia tvarka kartokite, kol sausainiai baigsis. Baigę aptepkite šonus grietine. 60 minučių palaikykite šaldytuve.
Kategorijos