Bananai ir sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Bananai ir sausainiai

Bananai eksportuojami dar žali. Atvykę į paskirties šalį bananai nokinami specialiose patalpose. Siekiant paskatinti nokimo procesą, šios patalpos hermetiškai uždaromos ir pripildomos etileno dujų. Ryškiai geltoną spalvą bananai įgauna dėl dirbtinio nokinimo proceso. Desertai su bananais būna aromatingi, skanūs ir netgi sveiki. Šiandien iš sausainių ir bananų paruošime pyragą be kepimo.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Bananai ir sausainiai Žingsnis 1
Supjaustykite bananą ne didesniais nei 1 cm apskritimais ir perkelkite į dubenį.

Žingsnis 2

Bananai ir sausainiai Žingsnis 2
Į lėkštę sudėkite arbatoje išmirkytus sausainius, aptepkite sausainius grietine ir išdėliokite bananų griežinėlius.

Žingsnis 3

Bananai ir sausainiai Žingsnis 3
Tokia tvarka kartokite, kol sausainiai baigsis. Baigę aptepkite šonus grietine. 60 minučių palaikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, turi bendrų alergenų, popietės užkandis, užkandis, sausainiai, šokoladas, kakavos desertai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kakavos sausainiai, kakavos kepiniai

Kategorijos