Publikavimo data: 2024-04-08
Bananiniai vafliai
Bananiniai vafliai yra neįtikėtinai skanus patiekalas. Į bananinių vaflių receptą įeina atogrąžų vaisiai. Vafliai su bananais kepami vaflinėje. Kad desertas būtų skanus ir aromatingas, reikia rinktis labai prinokusius bananus. Pagrindinė šio patiekalo paslaptis yra ta, kad jis ruošiamas be cukraus. Šį receptą plačiai naudoja sveikos gyvensenos šalininkai, besilaikantys tinkamos mitybos.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sviestą ištirpinkite bet kokiu patogiu būdu - mikrobangų krosnelėje, vandens vonelėje, dubenyje ant viryklės. Leiskite sviestui atvėsti. Atskirame dubenyje sutrinkite bananą. Kiaušinius išplakite iki purumo, supilkite ištirpintą sviestą, sudėkite bananus. Supilkite miltus, kepimo miltelius, maltą cinamoną ir druską ir kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Įkaitinkite elektrinę vaflinę. Vaflinės paviršių patepkite augaliniu aliejumi. Supilkite 1 valgomąjį šaukštą tešlos ir uždarykite dangtį. Kepkite 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos