Bananiniai vafliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Bananiniai vafliai

Bananiniai vafliai yra neįtikėtinai skanus patiekalas. Į bananinių vaflių receptą įeina atogrąžų vaisiai. Vafliai su bananais kepami vaflinėje. Kad desertas būtų skanus ir aromatingas, reikia rinktis labai prinokusius bananus. Pagrindinė šio patiekalo paslaptis yra ta, kad jis ruošiamas be cukraus. Šį receptą plačiai naudoja sveikos gyvensenos šalininkai, besilaikantys tinkamos mitybos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
26 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Bananiniai vafliai Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Sviestą ištirpinkite bet kokiu patogiu būdu - mikrobangų krosnelėje, vandens vonelėje, dubenyje ant viryklės. Leiskite sviestui atvėsti. Atskirame dubenyje sutrinkite bananą. Kiaušinius išplakite iki purumo, supilkite ištirpintą sviestą, sudėkite bananus. Supilkite miltus, kepimo miltelius, maltą cinamoną ir druską ir kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Bananiniai vafliai Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Įkaitinkite elektrinę vaflinę. Vaflinės paviršių patepkite augaliniu aliejumi. Supilkite 1 valgomąjį šaukštą tešlos ir uždarykite dangtį. Kepkite 2-3 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos