Publikavimo data: 2025-08-17
Bananiniai vafliai
Vafliai - puikus pasirinkimas neskubantiems savaitgalio pusryčiams. Švelnus aromatas užpildo namus ir į virtuvę privilioja visą šeimą. Vaflius gardinkite uogomis, medumi, uogiene, džemu ar tiesiog valgykite paprastus - bet kuriuo atveju jie bus gardūs.
Žingsnis 1
Supjaustykite bananus ir sudėkite juos į trintuvą. Sudėkite pieną, kiaušinį, ištirpintą sviestą, cukrų, druską, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir išplakite.
Žingsnis 2
Supilkite mišinį iš maišytuvo dubens, suberkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės be gumulėlių.
Žingsnis 3
Įkaitinkite vaflinę, jei reikia, patepkite ją silikoniniu šepetėliu ir dėkite po 1-1,5 šaukšto tešlos ant kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Kartokite, kol tešlos neliks. Patiekite papuošę milteliniu cukrumi ir pagardinę ledais.
Kategorijos