Publikavimo data: 2025-08-20
Bananiniai vafliai yra nekaloringi.
Iš paprastų, visada po ranka esančių produktų galite pasigaminti sėkmingą, skanų ir sveiką patiekalą. Šie vafliai nekenkia figūrai. Labai skanus priedas prie jūsų rytinių pusryčių.
Žingsnis 1
Supjaustykite bananą.
Žingsnis 2
Vieną kiaušinį išplakite mikseriu ir įberkite žiupsnelį druskos.
Žingsnis 3
Į kiaušinius sudėkite bananus ir suplakite.
Žingsnis 4
Suberkite miltus, vanilę ir suplakite.
Žingsnis 5
Įkaitinkite vaflinę arba keptuvę. Paragaukite cukraus ir, jei reikia, įberkite daugiau cukraus, taip pat įberkite trečdalį arbatinio šaukštelio sodos su citrinos sultimis ir arbatinį šaukštelį augalinio aliejaus.
Žingsnis 6
Įkaitinkite vaflinę (arba keptuvę) ir supilkite tešlą. Palaikykite vaflinėje 10 minučių (priklausomai nuo vaflinės ar keptuvės).
Žingsnis 7
Išimkite vaflius po 10 minučių (aš tai dariau du kartus - 3 vaflius iškepiau).
Kategorijos